Workshops

Gezond werken en voorkomen van verzuim in uw bedrijf

Wij bieden voor bedrijven op maat gemaakte inspirerende workshops rond het thema stress en gezond werken.

Gezonde stress is nodig om scherp te zijn, goed te kunnen functioneren en een prestatie te kunnen leveren. Maar gezonde stress gaat helaas te vaak over in ongezonde stress. En dat kan – als er niet tijdig wordt bijgestuurd- leiden tot overspannenheid en zelfs burnout. Voor uw organisatie betekent dat meer ziekteverzuim. Het is belangrijk voor u en uw medewerkers om stresssignalen in een vroeg stadium te herkennen om tijdig terug te kunnen schakelen. Kennis over stress én over gezond en duurzaam werken in inspirerende en interactieve workshops. Er is ruimte voor uitwisseling en elkaars ervaringen.

Mogelijke onderwerpen:

  • Hoe gezond zijn u en uw medewerkers momenteel bezig en hoe zit het met het vermogen om goed te herstellen van werk? Ter plekke een onderzoek en een directe terugkoppeling van de resultaten.
  • Wat doet stress met je lijf, met je geest en met je stemming? Heldere uitleg met een praktisch experiment.
  • Wat zijn de signalen als een medewerker te ver gaat? Top 10 roofbouw. En natuurlijk, wat doe je met die signalen? Tips en trics.
  • Time-management; gezond en planmatig werken.
  • Hoe apps in te zetten bij gezond werken.

Wij hebben onder meer workshops en lezingen gegeven op congressen, voor managers van een kinderdagverblijf, voor een groep promovendi en voor de managers van een technisch adviesbureau.

Meer weten?
Bel 06-30450352 of mail naar workshops@maryvanmourik.nl

tak

Een inspirerende workshop voor uw bedrijf?

Mary van Mourik Loopbaancoaching | Stress en burnoutbegeleiding

Blik op WerkNolocFacebookTwitterLinkedIn